Maksu- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Hakamaan lammastila Oy, y-tunnus 2952353-4 (ALV-numero FI29523534). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % tai 14 %. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan, mutta yli 70 euron ostoksista ei mene toimituskuluja. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaamalla sitoudut  voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verkkokauppa on Hakamaan lammastilan Petäjävedellä sijaitsevan puodin oma kauppa. Varastoja on vain yksi, joten voi olla häviävän pieni mahdollisuus, että samalla hetkellä joku ostaa puodilta viimeisen tuotteen yhtä aikaa verkkokauppatilauksen kanssa. Otamme heti yhteyttä sähköpostitse, mikäli tällainen tilanne tapahtuu.

Mikäli haluat tilata isomman erän jotain tiettyä tuotetta, ota yhteyttä info@hakamaanlammastila.fi, niin laskemme sinulle sopivan tarjouksen.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Mikäli Bamboran maksutavoista ei löydy sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit tehdä tilauksesi sähköpostitse. Lähetämme silloin ennakkolaskun sähköpostiisi ja laskun maksettuasi saat tilaamasi tuotteet.

Toimitus

Käsittelemme tilauksia arkipäivisin ja pyrimme saamaan tilaukset kuljetukseen tilauksesta seuraavana arkipäivänä. Kuljetukset lähtevät yleensä noin klo 17, joten aikaisin aamulla tehdyt tilaukset saattavat ehtiä saman päivän kuljetuksiin. Jos sinulla on tarvetta pikaiselle toimitukselle, soitathan arkisin numeroon 040 506 5372 klo 9-16.

Pakettejamme toimittavat Posti ja Matkahuolto. Huomioithan, että koronatilanne voi aiheuttaa kuljetusaikatauluihin meistä riippumattomia muutoksia ja viivästyksiä.

Hakamaan lammastila Oy ei vastaa mahdollisista kuljetusliikkeestä johtuvista viivästyksistä. Hakamaan lammastila Oy varaa oikeuden toimittaa tilauksen edullisimmalla toimitustavalla muun muassa erilaisten kuljetusliikkeiden kampanjoiden kanssa.

Toimitus Matkahuollon noutopisteisiin

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Huomaa, että valitsemasi noutopisteen postinumero voi poiketa omastasi, tai toimipisteesi ja alueesi postinumerosta. Matkahuolto lähettää tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilauksesi on noudettavissa. Voit seurata paketin kulkua lähetystunnuksella osoitteessa matkahuolto.fi.

Toimitus Postin noutopisteisiin

Kotimaan postipaketit toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen. Huomaa, että valitsemasi noutopisteen postinumero voi poiketa omastasi, tai toimipisteesi ja alueesi postinumerosta. Paketeille saat seurantatunnuksen sähköpostitse, ja tilauksen saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestitse/sähköpostitse. Pakettia säilytetään noutopisteessä 7 vrk sen saapumisesta. Suosittelemme käyttämään OmaPosti-palvelua.

Pakkaamme tuotteet joko paperisiin postituspusseihin ja pahvilaatikoihin. Tuotteet pakataan tiivisti ja toisiaan tukien, joten käytä teräviä esineitä varoen pakkauksia avatessasi.

Palautus

Hakamaan lammastilalta tilatuilla tuotteilla (pois lukien nopeasti pilaantuvat elintarvikkeet) on 14 päivän palautusoikeus tilauksen noutohetkestä. Tilaus/Kauppa on peruttava kirjallisesti osoitteeseen info@hakamaanlammastila.fi.

Palauta vain avaamattomia ja ehjiä tuotteita. Elintarvikkeiden tulee olla avaamattomia ja muiden tuotteiden selkeästi käyttämättömiä. Hakamaan lammastilalla on oikeus periä asiakkaalta toimituskulut sekä tuotteen arvonalennus aina täyteen hintaan asti.

Tuotteiden vaihtaminen

Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta, mutta voit palauttaa tilauksesi tuotteita em. palautusehtojen mukaisesti 14 pv sisällä ja tilata uudet tuotteet tilalle verkkokaupasta normaalisti.

Noutamaton tilaus ei ole palautus

Toimipaikasta palautuva, asiakkaan noutamatta jättämä paketti, josta ei ole tehty palautusilmoitusta ei ole palautus. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden vähentää palautuskustannukset asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Asiakkaan antamat virheelliset tiedot

Hakamaan lammastila ei vastaa asiakkaan antamien virheellisten tietojen vaikutusta tilauksen toimittamiseen.

Virheet ja viat

Jos tilaamasi tuote on rikki tai tuote on väärä, ota heti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@hakamaanlammastila.fi. Selvitetään tilanne yhdessä.

Tarkasta aina tilauksesi heti sen saavuttua. Mikäli paketti on rikki tai muuten selkeästi vaurioinut, reklamoi siitä välittömästi kuljetusliikkelle. Ilmoitathan myös meille osoitteeseen info@hakamaanlammastila.fi