Tule vieraaksi meille

Tule tutustumaan tarinaamme ja elä pieni hetki arkea maatilalla, jossa lampaanhoito on aidosti luonnollista ja eläimen tarpeita kunnioittavaa.

Tarjoamme teille

Hakamaan lammastilalla Keski-Suomessa Petäjävedellä voit tutustua ekologisesti kestävään lampaankasvatukseen, syödä rakkaudella valmistettua kasvispainotteista kotiruokaa, ostaa laadukkaasti ja luonnollisesti tuottamiamme elintarvikkeita tai vain hurmaantua tilan tarinoista. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Matkailu ja majoitus

Tule tutustumaan tarinaamme ja elä pieni hetki arkea maatilalla, jossa lampaanhoitomme on aidosti luonnollista ja eläimen tarpeita kunnioittavaa.

 

Ruokailu

Hakamaan lammastila on oiva taukopaikka nälkäisille vierailuryhmille, jotka arvostavat kestävän kehityksen periaatteilla valmistettua lähiruokaa.

 

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Tilapuoti

Sopimuksen mukaan.

Soita

Puh. 040 506 5372

Kirjoita meille

maija@
hakamaanlammastila.fi

tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.