Tilapuoti

Puotimme valikoimasta löydät laadukkaita elintarvikkeita, lampaantaljoja ja villatuotteita, joiden tuotannossa reiluudesta, eettisyydestä ja ekologisuudesta ei ole tingitty. Haluamme tarjota aitoja ja yllätyksellisiä makuelämyksiä parhaista suomalaisista raaka-aineista.

Tilapuoti ja oma elintarviketuotanto

Tilapuoti tarjoaa valikoiman laadukkaita elintarvikkeita, lampaantaljoja ja villatuotteita, joiden tuotannossa reiluudesta, eettisyydestä ja ekologisuudesta ei ole tingitty. Haluamme tarjota aitoja ja yllätyksellisiä makuelämyksiä parhaista suomalaisista raaka-aineista. Hakamaan lammastilan laadukkaita hilloja ja mehuja sekä luonnollisesti kasvatettujen lampaiden lihasta valmistettuja herkkuja voit tarjota hyvillä mielin. Ne ovat täynnä aitoa makua, sillä lisä- ja säilöntäaineet sekä sokeri on minimoitu. Kaikki tuottajamme ovat sitoutuneet eettisyyteen, läpinäkyvyyteen ja eläinten luonnollisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Hakamaan marjajäätelö

Hakamaan hillosta valmistettu jäätelö on tulossa myyntiin. Testierä hupeni nopeasti, joten homogenoimattomaan täysmaitoon tehty jäätelö on varmasti tulevan kesän hitti. 

Tilapuoti tarjoaa

Hillot ja mehut

Tuotteissamme yhdistyvät villit metsämarjat, viljelijöiden ammattitaidolla tuotetut marjat ja hedelmät sekä kotipuutarhojen ylijäämä. Laadukkaissa tuotteissamme sokerien ja lisäaineiden määrä on minimoitu, jolloin marjojen ja hedelmien oma maku ja makeus pääsevät esille. Hillomakujamme ovat Omena-puolukka, Omena-mustikka, Omena-mustaherukka sekä Mustaherukka. Mehumakunamme on Mansikka-raparperi.

Lihatuotteet

Valikoimastamme löydät tilallamme ja yhteistyötiloillamme kasvaneiden lampaiden tuoretta lihaa, lihasäilykkeitä ja makkaroita. Lihatuotteemme koostuvat eettisesti kasvatetusta lihasta ja mausteista eivätkä sisällä ylimääräisiä säilöntäaineita. Lihasäilykkeitämme ovat Pippuri- sekä Yrttilammas ja makkaroitamme lammassnack sekä pakastettu raakamakkara.

Taljat

Koska Hakamaan lammastilalla on monenrotuisia lampaita, myös taljoja löytyy joka lähtöön. Suomenlammasrotuiset taljat ovat pehmeitä ja hohtavia, rygja-taljat taas muhkeita ja hyvin käyttöä kestäviä. Perusvärejä ovat valkoinen, harmaa, musta ja ruskea, sekä kaikki näiden välimuodot.

Villatuotteet

Tilan emäntä virkkaa tilauksesta erilaisia villatuotteita hahtuvasta. Esimerkiksi uniikki torkkupeitto lämmittää ihanasti.

Oheistuotteet

Lammastilan postikorteilla, lahjakorteilla, heijastimilla ja muilla pientuotteilla ilahdutat itseäsi tai ystävää.

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Tilapuoti

Sopimuksen mukaan.

Soita

Puh. 040 506 5372

Kirjoita meille

maija@
hakamaanlammastila.fi

tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.