Tilapuoti

Puotimme valikoimasta löydät laadukkaita elintarvikkeita, lampaantaljoja ja villatuotteita, joiden tuotannossa reiluudesta, eettisyydestä ja ekologisuudesta ei ole tingitty. Haluamme tarjota aitoja ja yllätyksellisiä makuelämyksiä parhaista suomalaisista raaka-aineista.

Tilapuoti ja oma elintarviketuotanto

Puotimme valikoimasta löydät laadukkaita elintarvikkeita, lampaantaljoja ja villatuotteita, joiden tuotannossa reiluudesta, eettisyydestä ja ekologisuudesta ei ole tingitty. Haluamme tarjota aitoja ja yllätyksellisiä makuelämyksiä parhaista suomalaisista raaka-aineista. Hakamaan lammastilan laadukkaita hilloja ja mehuja sekä luonnollisesti kasvatettujen lampaiden lihasta valmistettuja herkkuja voit tarjota hyvillä mielin. Ne ovat täynnä aitoa makua, sillä lisä- ja säilöntäaineet sekä sokeri on minimoitu. Kaikki tuottajamme ovat sitoutuneet eettisyyteen, läpinäkyvyyteen ja eläinten luonnonmukaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Hillot ja mehut

hillot ja mehut (miten valmistettu, mistä marjat tulee, sokerin ja muiden lisaineiden käyttö, valmistustapa, makuvaihtoehdot, miten makuvaihtoehdot ovat syntyneet…)

Lihavalmisteet

pakattu tuoreliha

leikkeleet, säilykkeet

pakasteet (makkara)

Taljat

Koska Hakamaan lammastilalla on monenrotuisia lampaita, myös taljoja löytyy joka lähtöön. Suomenlammasrotuiset taljat ovat pehmeitä ja hohtavia, rygja-taljat taas muhkeita ja hyvin käyttöä kestäviä. Perusvärejä ovat valkoinen, harmaa, musta ja ruskea, sekä kaikki näiden välimuodot.

Villatuotteet

Tilan emäntä virkkaa tilauksesta erilaisia villatuotteita hahtuvasta. Esimerkiksi uniikki torkkupeitto lämmittää ihanasti.

Oheistuotteet

Lammastilan postikorteilla, lahjakorteilla, heijastimilla ja muilla pientuotteilla ilahdutat itseäsi tai ystävää.

Hakamaan lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Soita

040 506 5372

Kirjoita meille

maija@hakamaanlammastila.fi
tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.