Ruokapalvelut

Simppeliä ja upean maukasta lähiruokaa.

Ei mitä tahansa kotiruokaa

Hakamaan lammastila on oiva taukopaikka nälkäisille vierailuryhmille, jotka arvostavat kestävän kehityksen periaatteilla valmistettua lähiruokaa. Tarjoamme vieraillemme maukkaudestaan tunnettua kasvispainotteista kotiruokaa, jonka valmistuksessa huomioidaan aina hiilijalanjälki ja ruokahävikki. Raaka-aineet aterioihin valitaan sesongin mukaan ja ne tarjoillaan toiveidenne mukaan tilan viihtyisässä vierastuvassa tai luonnon helmassa. Tuvassamme on ruokailutilat noin 15 henkilölle. Ravintolapalvelumme ovat saatavilla ennakkotilauksesta.

Arvostamme yksinkertaisia, puhtaita ja eettisesti tuotettuja raaka-aineita, sekä Suomen metsien antimia. Haluamme tarjonnallamme osoittaa, että lihan määrää voidaan aterioissa vähentää, makuelämyksestä tinkimättä. Syödään lihaa kenties vähän harvemmin ja valitaan silloin eettisesti ja lähellä tuotettua lihaa. Upealta maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa voi valmistaa ihan yksinkertaisista ja edullisistakin raaka-aineista!

Voit tulla piipahtamaan puodissamme aukioloaikojen puitteissa, osallistua kursseillemme, varata ryhmällesi tilausruokailun tai viettää vaikka kokonaisen päivän maatilalla.

Ruokapalvelut, paketit ja kurssit

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Tilapuoti

Sopimuksen mukaan.

Soita

Puh. 040 506 5372

Kirjoita meille

maija@
hakamaanlammastila.fi

tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.