Vuokralampaat

Maisemanhoitoa luonnonmukaisesti.

Vuokralammastoiminta

Lammas on tehokas maisemanhoitaja, mutta ilman hoitoa ja seurantaa sekään ei pärjää. Vuokralammastoiminta tarjoaa pieniä tai isompiakin lammaskatraita kesätöihin kohteen vaatimusten ja tarpeiden mukaan niin lyhyiksi kuin pidemmiksikin ajoiksi.

Koska lammas on laumaeläin, pienin vuokrakohteeseen lähtevä lauma on kolme eläintä, mutta mitä isompi on katras, sitä tyypillisempää lammaselämää vuokraaja pääsee kokemaan. Vaikka lammas ei herkin märehtijä olekaan, se valikoi ruokansa tarkkaan. Hyvällä lammaslaitumella on sekä suojaa että monenlaista kasvustoa. Suurinta herkkua ovat lehtevät kasvit, kuten pienet pensaat (etenkin pajut) ja lehtevä heinä. Kortinen ja korkea heinä maistuu yleensä viimeiseksi, maitohorsman vuosikasvu häviää parissa päivässä.

Palveluumme kuuluu myös aitaustarvikkeiden vuokraus ja kuljetamme sekä eläimet että aitaustarvikkeet tulevalle laitumelle. Vuokraajat ohjeistetaan lampaan hoitoon ja tarkkailuun ja tilan väki käy säännöllisesti tarkastamassa kaikki vuokrauskohteissa laiduntavat eläimet.

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Tilapuoti

Sopimuksen mukaan.

Soita

Puh. 040 506 5372

Kirjoita meille

maija@
hakamaanlammastila.fi

tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.