Matkailu ja majoitus

Vierailu, joka jää sydämeen

Tarjoamme teille elämyksiä

Vieraanamme saat kokea maaseudun rauhan aitona ja koruttoman kauniina. Tule tutustumaan tarinaamme ja elä pieni hetki arkea maatilalla, jossa lampaanhoitomme on aidosti luonnollista ja eläimen tarpeita kunnioittavaa. Meillä saat halutessasi puuhastella tilan askareissa, ulkoilla lampaiden kanssa, kuulla ympäristön kannalta järkevästä lampaankasvatuksesta tai vain nauttia Suomen raikkaasta luonnosta. Valmistamme sinulle tilauksesta maittavan aterian lähialueella tuotetuista raaka-aineista. Kotiinviemisiksi voit ostaa tilamme tuotteita: hilloja, mehuja ja lampaanlihasäilykkeitä, villalankoja ja lampaantaljoja. Palvelemme vieraitamme suomeksi, englanniksi ja mahdollisuuksien mukaan (ennakkovarauksella) myös muilla kielillä.

Voit tulla piipahtamaan puodissamme aukioloaikojen puitteissa, osallistua kursseillemme, varata ryhmällesi tilausruokailun tai viettää vaikka kokonaisen päivän maatilalla.

Matkailupalvelut sinulle

Päivä maatilalla

Päivä maatilalla

Haluatteko kokea, millaista on ruuan tuotanto toimivalla tuotantotilalla vai kiinnostavatko maatilan eläimet muuten?

Lammastilan puuharyhmä lapsille

Lammastilan puuharyhmä lapsille

Tutustumme tilan eläimiin ja eläinten hoitamiseen – sekä tietysti hoidamme eläimiä yhdessä. Tilan eläimet on opetettu kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja monenlaiseen tekemiseen.

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Tilapuoti

Sopimuksen mukaan.

Soita

Puh. 040 506 5372

Kirjoita meille

maija@
hakamaanlammastila.fi

tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.