Lue Hakamaan blogia

Ajankohtaisia uutisia ja emännän höpinöitä.

Hakamaan lammastilalla tapahtuu

Ravintolan erityiset viikonloput

  Tänä kesänä ravintola on avoinna vielä kahtena viikonloppuna, joista toista johtaa keittiömestari Toni Liukkonen. Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna keittiössämme vierailee villiruokavirtuoosi Ossi Paloneva, joka on tullut tutuksi VILLD-ravintolastaan. Tonin...

lue lisää
Muistamiset ja loppuvuoden lahjat

Muistamiset ja loppuvuoden lahjat

Viime jouluna saimme toimittaa pientuottajien herkkulahjoja ympäri maan ja sama touhu jatkuu tänä vuonna. Verkkokaupastamme löytyy valmiita joululahjapakkauksia, mutta jos tarvitset useampia pakkauksia, lähetämme mielellämme tarkemman tarjouksen. Omien säilykkeiden ja...

lue lisää

Joulunajan tapahtumia ja lahjoja

Sairastumiseni sekoitti pahasti tilan elämää ja olen loppuvuoden sairaslomalla. Tästä syystä jouduimme sulkemaan ravintolan ja päädyimme myös vähentämään eläinmäärää merkittävästi. Ainakin talven ajaksi. Pässit kyllä aloittavat työnsä, mutta suunnitellun laajentamisen...

lue lisää

Ihan oikea uutiskirje

Tilan historian ensimmäinen virallinen uutiskirje lähti tänään uutiskirjeen tilaajille. Voit lukea sen myös tästä. Jos jatkossa haluat kuulla varmasti uusista tuulista ja tarjouksista, tilaa uutiskirjeemme! Lupaan, ettei niitä tule useasti.   Ihan oikea ravintola...

lue lisää

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Tilapuoti

Sopimuksen mukaan.

Soita

Puh. 040 506 5372

Kirjoita meille

maija@
hakamaanlammastila.fi

tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.