Haluaisitko viettää (työ)päivää tämän porukan kanssa?
Tervetuloa Hakamaan lammastilalle palaveeraamaan, innovoimaan tai ihan vain voimaan hyvin! Tule nauttimaan tilan herkullisista tarjoiluista, hyvinvoivista eläimistä sekä inspiroivasta luonto- ja maaseutuympäristöstä. Aloitamme yhteistyön Taivaltamon Anu Mustosen kanssa. Anu on kokenut viestinnän ja ohjauksen asiantuntija, kouluttaja sekä eräpirkko. Innostuksesta ja kiinnostuksesta retkeilyy ja nyt hän on myös
Nyt varattavissa työyhteisön oma päivä:
1. ”Ihan jotain muuta kuin neukkari” on erilainen innovointi-/kokouspäivä. Mahdollisuus kokoustaa myös kokousponien, -lampaiden tai -kanojen kanssa. Tai vaikka kaikkien kanssa yhdessä. Näissä hetkissä ei tuijoteta mustaa Teams-ruutua tai puuduttavia Powerpointeja, vaan ollaan aidosti läsnä ja keskitytään asiaan. Nyt ei tehdä metatöitä vaan annetaan ajatusten virrata, nautitaan herkullisista lähiruokamauista ja ollaan rennosti tehokkaita.
2. ”Hengähdä hetki”. Nautimme luonnosta ja maaseutuympäristöstä tutussa porukassa. ”Hengähdä hetki” on päivän loma, jolloin keskitytyään vain ja ainoastaan voimaan hyvin. Päivän aikana tutustutaan tilan lähiluontoon, rentoudutaan metsässä, nautitaan nuotiotulesta ja syödään tilan herkkuja.
3. ”Fiksumpaa viestintää” -päivän aikana käydään läpi vinkkejä työyhteisön viestintään liittyen. Kehitetään, pohditaan ja ideoidaan yhdessä, sillä onhan toimiva viestintä ratkaisu suunnilleen kaikkeen työyhteisön toiminnassa.
Oppaananne päivissä on Anu, joka on vahvasti sitä mieltä, että elämässä ei voi olla liikaa hyvää kohtaamista, metsässä kupsehdintaa ja lampaiden rapsuttelua.
Tiedustelut ja varaukset maija@hakamaanlammastila.fi tai taivaltamo@gmail.com.