Hakamaan Pippurilammassäilyke 400g

11,90

Tuote ei sisällä säilöntä- tai väriaineita. Pakkauksen koko on 400g ja se säilyy useamman vuoden.  Nyt myyntiin tullut erä on valmistettu huhtikuussa 2021.

Sisältö: Lampaanliha 91%, mustapippuri, viherpippuri, valkopippuri, vesi. suola 1,5 %

Lihan alkuperämaa Suomi. Valmistaja: Säilyke Herttua Oy Valmistuttaja: Hakamaan lammastila.

 

Varasto loppu

Tuotetiedot

Hakamaan Pippurilammas on valmistettu kotimaisesta lampaasta, joka on saanut laiduntaa pitkään laidunkausilla. Pääpaino ruokinnassa on laadukkaalla korsirehulla ja viljoja on käytetty mahdollisimman vähän. Tuote ei sisällä säilöntä- tai väriaineita. Pakkauksen koko on 400g ja se säilyy useamman vuoden.  Nyt myyntiin tullut erä on valmistettu huhtikuussa 2021.

Pippurilampaassa laadukas liha on maustettu mustapippurilla, viherpippurilla, valkopippurilla sekä suolalla. Koska tuotteessa ei ole käytetty stabilointiaineita, lihan rasva on purkissa kuin toisena kantena. Rasva sopii sellaisenaan ruuan valmistukseen, etenkin pataruuissa se antaa reippaasti makua valmiiseen ruokaan. Ruuan valmistuksessa ei siis tarvitse muuta rasvaa lisäillä. Pippurilammas sopii moniin ruokavalioihin, koska se on luontaisesti gluteeniton, laktoositon, eikä valmiissa tuotteessa ole kuin lihaa ja mausteita. Säilytys huoneenlämmössä.

Reseptivinkkejä löydät täältä.