Päiväpötköttely puussa

74,90

Tuotetiedot

Tule nauttimaan metsäluonnosta ja maistelemaan lähimakuja Hakamaan lammastilalle!

Päiväpötköttely puussa antaa mahdollisuuden rauhoittua eväsretkelle helposti, jopa ilman ihmiskontakteja. Eväshetken jälkeen lepäätte yhdessä kuusikossa, Tentsile-teltassa, taljojen ja vilttien pehmeydestä nauttien, metsän ääniä ja puiden huminaa kuunnellen. Osta elämys tästä ja varaa sinulle sopiva aika suoraan tilalta sitten, kun sinulle parhaiten sopii.

Kuinka toimin?

Osta elämys verkkokaupasta ja varaa sopiva ajankohta sähköpostitse. Kerro samalla ryhmän erityisruokavalioista, jotta voimme valmistella eväskorin juuri teille sopivaksi. Ryhmän maksimikoko tässä elämyksessä on 3 aikuista tai vaihtoehtoisesti 2 aikuista ja 2 lasta.

Kun saavutte ryhmänne kanssa Hakamaan lammastilalle, jätätte ajoneuvon pihaan parkkiin ja seuraatte opastusta nuotiopaikalle. Nuotiopaikalle on jätetty valmiiksi eväskori lämpimien juomien kanssa. Tulen rätistessä on mukava maistella pientuottajan herkkuja ja rentoutua valoisan koivikon huminaa kuunnellen. Eväskorissa on tuoretta leipää lähitilan jauhoista täytettynä paikallisilla kasviksilla sekä tilan omien kanojen munilla. Makeana herkkuna korissa tuoretta kakkua sekä tilan omaa hilloa. Janoon tarjoamme mehua ja kahvia tai teetä sekä lähdevettä omasta lähteestä.

Eväshetken jälkeen voitte siirtyä lähellä sijaitsevaan puumajoitteeseen. Teltassa on valmiina taljoja ja peittoja lepohetkeä varten. Kengät jätetään teltan alle ja ihmiset sijoittuvat teltan reunoille kolmion muotoon. Täydellistä hiljaisuutta ei voi luvata, sillä metsä on täynnä luonnon ääniä. Sulje silmäsi ja kuuntele, mitä kerrottavaa kuusikolla sinulle on.

Elämyksen kesto on 3 tuntia. Elämykseen voi kerralla osallistua kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Palvelu on kokonaan ihmiskontaktiton, joten se on toteutettavissa sellaisenaan vallitsevan maailmantilanteen aikana. Haluamme toimia vastuullisesti ja ohjeistamme noudattamaan viranomaisten voimassa olevia rajoituksia.

Tervetuloa rentoutumaan!

Elämys on hinnoiteltu pakettina, eikä se riipu henkilömäärästä.