Metsäinen päähieronta

55,00

Tuotetiedot

Istahda hetkeksi ja pysähdy täydellisesti. Kuuntele kuusikon huminaa, lintujen laulua ja anna puhtaiden tuoksujen rauhoittaa aistisi. Hakamaan kuusikossa on päivälläkin turvallisen hämärää, valonsäteet siivilöityvät latvusten läpi pehmeään, vihreään sammaleeseen. Istahdat hoitotuoliin lämpimien vällyjen sisään ja suljet silmäsi.

Rentouttava päähieronta kestää 30 minuuttia. Ihana päähieronta sisältää hartia- ja päähieronnan sekä korvien käsittelyn. Taustalla soivat rentouttavat luonnon äänet. Hoidon aikana voit halutessasi nauttia lähdevedestä, yrttihaudukkeesta sekä paikallisten tuottajien laadukkaista tuotteista kootusta maistelulautasesta. Maistelulautanen on tilattavissa erikseen tästä.

Kaikki metsähoidot toteuttaa Jenni Raappana, joka on sekä lähihoitaja että jalkahoitaja. Pääsääntöisesti Jenni tekee vaativaa jalkojenhoitoa, mutta Green Care-kurssi jalkaterapian opinnoissa innosti luontoyhteyden ja uusien hoitopalvelujen kehittämiseen. Näistä uusista ajatuksista saamme nyt nauttia Hakamaan lammastilalla.

Hoitoja voidaan toteuttaa minä päivänä tahansa 7.6.-7.8.2022. Ajanvarauskalenteri avataan myöhemmin, mutta nyt ennakkoon hoitoja ostamalla voit varata itsellesi sopivan hoitoajan verkkokaupan lisätieto-osion avulla. Kirjoita lisätietokenttään toivomasi päivämäärä ja aika. Hoitoja voi tilata myös porukalle, vaikka metsäisten polttarien ohjelmanumeroksi. Sateen sattuessa hoidot toteutetaan katetussa tilassa.