Metsäinen käsihoito

55,00

Tuotetiedot

Istahda hetkeksi ja anna käsiesi levätä. Kuuntele kuusikon huminaa, lintujen laulua ja anna puhtaiden tuoksujen rauhoittaa aistisi. Hakamaan kuusikossa on päivälläkin turvallisen hämärää, valonsäteet siivilöityvät latvusten läpi pehmeään, vihreään sammaleeseen. Istahdat hoitotuoliin lämpimien vällyjen sisään ja suljet silmäsi.

Rentouttava käsihieronta kestää 30 minuuttia. Hoitoon kuuluu luonnonmukainen kuorinta sekä rentouttava hieronta kasviöljyllä. Hoidon aikana voit halutessasi nauttia lähdevedestä, yrttihaudukkeesta sekä paikallisten tuottajien laadukkaista tuotteista kootusta maistelulautasesta. Maistelulautanen on tilattavissa erikseen tästä.

Kaikki metsähoidot toteuttaa Jenni Raappana, joka on sekä lähihoitaja että jalkahoitaja. Pääsääntöisesti Jenni tekee vaativaa jalkojenhoitoa, mutta Green Care-kurssi jalkaterapian opinnoissa innosti luontoyhteyden ja uusien hoitopalvelujen kehittämiseen. Näistä uusista ajatuksista saamme nyt nauttia Hakamaan lammastilalla.

Hoitoja voidaan toteuttaa minä päivänä tahansa 7.6.-7.8.2022. Ajanvarauskalenteri avataan myöhemmin, mutta nyt ennakkoon hoitoja ostamalla voit varata itsellesi sopivan hoitoajan verkkokaupan lisätieto-osion avulla. Kirjoita lisätietokenttään toivomasi päivämäärä ja aika. Hoitoja voi tilata myös porukalle, vaikka metsäisten polttarien ohjelmanumeroksi. Sateen sattuessa hoidot toteutetaan katetussa tilassa.