Ennakkomyynti Kesä2021 - Vastikkeellinen joukkorahoitus toiminnan laajentamiseen

Viime kesä osoitti, että ruokapuuhiemme tueksi kaipaamme parempia ja tilavampia elintarviketiloja. Uudet tilat mahdollistaisivat tasaisemmat aukioloajat, sekä uusia työpaikkoja Hakamaan lammastilalle.

Tästä syystä päätimme porukalla, että avaamme ensi kesän ruokamatkailutuotteet myyntiin jo nyt. Tällä ennakkomyynnillä keräämme kassaa elintarviketilojen hankkimiseen ja käyttöönottoon. Sopiva systeemi löydettiin, nyt se vain pitää saada pyörimään tänne tilalle. Laina ei tässä maailman tilanteessa oikein houkuta, vaan mieluummin myymme aitoja, olemassa olevia palveluja juuri nyt!

Ennakkomyyntituotteet ovat tilattavissa verkkokaupan kautta, ilman toimituskuluja ja ne voidaan lunastaa täältä paikan päältä kesäkauden 2021 aikana, aukioloaikojen puitteissa.

Oston yhteydessä sähköpostiin kilahtaa tilausvahvistus ja tällä tilausvahvistuksen numerolla voi oman ennakkomyyntituotteensa lunastaa. Lunastusaika päättyy elokuun 2021 loppuun. Lunastamatta jääneet ennakkomyyntituotteet eivät oikeuta rahan palautukseen.

Näytetään kaikki 4 tulosta