Kurssit


Tule rentoutumaan ja oppimaan uusia kädentaitoja. Hakamaan lammastilan kursseilta saat mukaasi valmiita tuotteita kotiasi koristamaan ja arkea piristämään! Kurssien opettajana toimii artenomi (AMK) Sanna Lampinen. Kaikki kurssit järjestetään viikonloppuna, noin puolen päivän mittaisina.

Osallistumismaksu on 60€ ja se sisältää:
• lounaan
• kahvit ja muut virvokkeet
• opetuksen ja
• kaikki tarvittavat materiaalit.

Tarkempi kurssiaikataulu julkaistaan myöhemmin. Lisätietoja Hakamaan facebook-sivulta.


Huovutuskurssi

Huovutetaan perinteisen liikunnallisesti veden ja saippuan kanssa pieni sisustustekstiili seinälle tai vaikka koristetyynyn päälliseksi.


Pääsiäisen risukurssi

Ohjelmassa on risukranssitekniikkaa ja pääsiäiseen sopivaa koristelua. Risukranssin voi ripustaa esimerkiksi pääsiäispöydän yläpuolelle tai ulko-oveen. Koristeina käytämme luonnonmateriaaleja ja kurssilaisten halutessa perinteisiä, maalattuja munia. Höyheniäkin löytyy.


Pajukurssi

Mihin kaikkeen paju taipuukaan? Sisustusajatuksia kotia tai pihaa piristämään. Kurssikerta kestää opiskelijoiden innostuksesta riippuen viidestä kuuteen tuntiin.


Elävät pajut -kurssi

Kurssilla punotaan elävistä pajuista kurssilaisten omiin ruukkuihin tai muihin sopiviin astioihin eläviä pajutöitä vaikkapa sisäänkäynnin koristeeksi. Kurssilla opetellaan tekniikka myös elävien pienten pajuaidanteiden tekoon ja nopeimmat ehtivät punoa elävää aitaa vaikka kasvimaata suojaamaan.


Kranssikurssi

Syksyisiä koristeita sisä- ja ulkokäyttöön. Kurssin aikana osallistujat valmistavat erilaisia risukransseja opettajan johdolla. Kurssikerta kestää opiskelijoiden innostuksesta riippuen viidestä kuuteen tuntiin.


Valukurssi

Isolla kurssiporukalla onnistuu moni asia kotioloja näppärämmin. Tällä kurssikerralla pyöritetään betonia myllyllä kerralla kunnon satsi, joten kaikki osallistujat ehtivät varmasti tuottaa tarpeeksi betoni-ihastuksia kotiin viemisiksi. Valmistamme ruukkuja, astioita ja koristeita myös kurssilaisten omien toiveiden mukaan. Valmiille tuotoksille järjestyy myös kuljetus, mikäli kurssilaiset niin haluavat.


Talviajan koristeita luonnonmateriaaleista

Kurssilla teemme esimerkiksi sammalpalloja ja muita kestäviä koristeita pihaa ja terassia kaunistamaan.


Joulukoristeita huovuttaen ja vähän muutenkin

Kurssilla teemme joulukuusenkoristeita huovuttaen, ja muuta kestävää somistetta jouluista kotia kaunistamaan.