Sairastumiseni sekoitti pahasti tilan elämää ja olen loppuvuoden sairaslomalla. Tästä syystä jouduimme sulkemaan ravintolan ja päädyimme myös vähentämään eläinmäärää merkittävästi. Ainakin talven ajaksi. Pässit kyllä aloittavat työnsä, mutta suunnitellun laajentamisen sijaan toiminnan pienentäminen on ollut raskasta.

Minulle on aina ollut tärkeää eläinten hyvinvointi ja nyt, kun en itse pysty takaamaan laadukasta eläintenhoitoa oman kuntoni vuoksi, on parempi vähentää eläinten määrää. Helppoa se ei missään nimessä ole ollut, mutta toiminnan jatkumisen turvaamiseksi jouduimme tekemään monia muitakin isoja ratkaisuja. Talvikausi otetaan nyt rennosti ja tilan toimintaa pyörittävät nyt muut. Minä pyörin täällä taustoilla huutelemassa.

Tilapuoti ja verkkokauppa palvelevat sekä joululahja- että herkkuasioissa. Uutuuksina verkkokauppaan on lisätty makkaravalikoima ja marjatuotteisiinkin on tulossa uutuuksia. Tuotteitamme voi ostaa myös joulupuodeista Jyväskylästä ja Pieni ruokakauppa toimittaa tuotteitamme, kuten aiemminkin.

Kurssipuolella tapahtuu myös heräämistä. Vihdoin! Ihanat Mariat, Rinne ja Lilja, järjestävät meillä virkistäviä kädentaitohetkiä loppuvuoden aikana.

Lauantaina 27.11. klo 16-19 sekä 4.12. klo 17-20 mennään teemalla Väriä ja Viiniä, jolloin kädentaitoihin yhdistyvät Hakamaan maut ja maaseudun rauha. Tunnelmallisen illan aikana tutustutaan värien voimaan ja valmistetaan uniikki koru. Illan hinta on 89 euroa / hlö ja hinta sisältää ohjauksen, materiaalit, napostelubuffetin ja alkumaljan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteeseen variajaviinia@gmail.com.

Ihan mahtavia uusia juttuja kehittyy ja minäkin tästä toivun, älkää huoliko.

Ollaan kuulolla!

– Maija