Tilan historian ensimmäinen virallinen uutiskirje lähti tänään uutiskirjeen tilaajille. Voit lukea sen myös tästä. Jos jatkossa haluat kuulla varmasti uusista tuulista ja tarjouksista, tilaa uutiskirjeemme! Lupaan, ettei niitä tule useasti.

 

Ihan oikea ravintola

Vilkkaan kesäsesongin ja erikoisen pandemia-ajan jälkeen ihmettelemme uutta normaalia. Hakamaan lammastilalla kasvatetaan edelleen ruokaa ja uusi ravintolamme tarjoaa huikeita elämyksiä ympäri vuoden keittiömestari Toni Liukkosen johdolla. Kyllä, luit aivan oikein. Avasimme heinäkuun alussa uuden ravintolan ja suosio yllätti meidät kaikki. Kesän ja alkusyksyn aikana olemme saaneet ruokkia satoja ihania vierailijoita ja parhaillaan suunnittelemme joulun makuja. Kunhan suunnittelu etenee julkaisun tasolle, kerron niistä lisää.

 

Tällä hetkellä ravintola palvelee ennakkovarauksin ja teemme tilaisuuksia erilaisille ryhmille. Meillä on vietetty tiimipäiviä, perhejuhlia, jos vaikka mitä kinkereitä, joissa yhdistyvät erinomainen ruoka, suomalainen luonto sekä leppoisa ja kiireetön yhdessäolo. Nyt jos koskaan kannattaa kysyä, mitä Hakamaan lammastila voisi teidän porukalle tarjota.

 

Luonnonlaidunlihaa

Laidunkausi on vihdoin päättynyt ja lampaat ovat siirtyneet kotiin. Kerinnät ovat käynnissä ja lähtijöitä lähtee tulevana viikonloppuna. Päätimme pitkästä aikaa tehdä valmiita paketteja puolikkaiden sijaan ja samalla kokeilla tätä uutiskirjettä tiedottamisen välineenä.

Ravintolan pääruualla on Tonin valmistamana maisteltu lammasta kahdella tapaa. Annoksessa on ollut usein sisä- tai ulkofilettä roseena ja ulko- tai kulmapaistia tai lapaa ylikypsänä balsamico-kastikkeessa. Koko komeus on sitten kruunattu lipstikka-hollandaise-kastikkeella ja annos on ollut suosittu. Nyt teillä on mahdollisuus kokkailla näitä herkkuja myös kotona, kun avaamme ennakkomyyntiin herkkuboksit! Nyt on helppo valita joko niitä nopeasti pannulla kypsennettäviä paloja tai niitä uunissa hitaasti haudutettavia. Tai miksei vaikka molempia.

Luuton herkkuboksi 4-5 kg (30 e/kg) Pannulle

 

Boksissa on sisäfilettä, ulkofilettä, kulmapaistia, ulkopaistia ja jauhelihaa.

Luullinen herkkuboksi 4-5 kg, 20e/kg Uuniin

 

Boksissa luullista lapaa, niskaa, potkaa, jauhelihaa ja ribsejä.

Tilaukset torstaina 7.10. klo 20 mennessä.

Toimitukset viikon 41 loppupuolella Tampereen ja Jyväskylän seudulla. Myös nouto tilalta onnistuu. Tilaukset numeroon 040 5065372 whapilla tai tekstarilla. Tilaukset toimitetaan tuoreena.

 

Rauhallista lokakuun jatkoa kaikille!

Terveisin Maija