Petäjävesi, Keski-Suomi

Hakamaan Lammastila

Hakamaan lammastilalla Keski-Suomessa Petäjävedellä voit tutustua luonnonmukaiseen lampaankasvatukseen, syödä rakkaudella valmistettua kasvispainotteista kotiruokaa, ostaa laadukkaasti ja luonnollisesti tuottamiamme elintarvikkeita tai vain hurmaantua tilan tarinoista. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Maija ja Samppa Suutarinen

Tutustu tilamme toimintaan

Alusta asti missiomme on ollut tuottaa ruokaa lähellä ja luonnollisesti, ilman, että aiheutamme suuria muutoksia ympäröivässä luonnossa. Hakamaan lammastilalla jokainen lammas on tärkeä ja arvokas. Hakamaan lammaslaumaan kuluu tavallisia suomenlampaita, harvinaisempia kainuunharmaksia, muhkeavillaisia norjalaisia rygja-lampaita ja näiden rotujen yhdistelmiä.

Tule vieraaksi meille

Tule tutustumaan tarinaamme ja elä pieni hetki arkea maatilalla, jossa lampaanhoito on luonnonmukaista ja eläimen tarpeita kunnioittavaa. Hakamaan lammastilalla voit tutustua luonnonmukaiseen lampaankasvatukseen, syödä rakkaudella valmistettua kasvispainotteista kotiruokaa, ostaa laadukkaasti ja luonnollisesti tuottamiamme elintarvikkeita tai vain hurmaantua tilan tarinoista.

Hakamaan Tilapuoti

Puotimme valikoimasta löydät laadukkaita elintarvikkeita, lampaantaljoja ja villatuotteita, joiden tuotannossa reiluudesta, eettisyydestä ja ekologisuudesta ei ole tingitty. Haluamme tarjota aitoja ja yllätyksellisiä makuelämyksiä parhaista suomalaisista raaka-aineista. Hakamaan lammastilan laadukkaita hilloja ja mehuja sekä luonnollisesti kasvatettujen lampaiden lihasta valmistettuja herkkuja voit tarjota hyvillä mielin.

Valmiiksi paketoidut tuotteemme

Lammastilan puuharyhmä lapsille

Tutustumme tilan eläimiin ja eläinten hoitamiseen – sekä tietysti hoidamme eläimiä yhdessä. Tilan eläimet on opetettu kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja monenlaiseen tekemiseen.

Toimintamme teesit

Eettisyys ja reiluus

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että meillä ja yhteistyötiloillamme ihmiset ja eläimet hoidetaan hyvin. Eläimet saavat elää lajityypilleen ihanteellista elämää ja ihmiset saavat työstään oikeudenmukaisen korvauksen. Se voi tarkoittaa, että tuotteemme ei ole marketin halvin vaihtoehto, mutta vain siten voimme taata aidosti kestävälle ja terveelle pohjalle rakennetun tuotannon.

Turvallisuus

Tuotamme elintarvikkeita, jotka ovat aina turvallisia. Korostamme elintarvikehygieniaa ja haluamme lisätä turvallisuutta ensisijaisesti teknisin keinoin, ei kemikaaleilla. Tuotteidemme turvallisuutta lisäävät myös selkeät ja monipuoliset tuotemerkinnät. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken mahdollisen tuotteen valmistukseen liittyvän tiedon. Läpinäkyvyys on meille erityisen tärkeää. Ja onhan myös ihan kiva tietää, että missä ja miten oman aamupuuron hillosilmä on tuotettu!

Paljon aitoa makua, vähän sokeria

Elintarvikkeissamme tavoittelemme aitoutta ja herkullisuutta, mahdollisimman vähällä sokerilla ja mieluiten täysin ilman säilöntäaineita. Tässä olemme mielestämme onnistuneet hyvin, sillä esimerkiksi hillojemme lisätyn sokerin määrä on hyvin pieni verrattuna tyypilliseen marketin hillovalikoimaan.

Tyylistä ei tingitä

Tyylillä on väliä! Haluamme, että tuotteemme tarjoavat makuelämyksen lisäksi myös ilon silmälle. Panostamme tuotepakkausten tyylikkyyteen ja etsimme koko ajan myös entistä ekologisempia pakkausratkaisuja. Hillojamme ja mehujamme on ilo pitää esillä ja antaa lahjaksi – vaikka sille visuaalisesti vaativammallekin ystävälle!

Seuraa ajankohtaista blogiamme

Esimerkkiartikkeli

Päädyimme Tampereelta maalle Keski-Suomeen, kun toteutimme pitkäaikaisen haaveemme ja ostimme Petäjävedeltä Hakamaan tilan vuonna 20XX.

Hakamaan lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Olemme aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja. Eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus ohjaavat toimintaamme. Me ja kaikki yhteistyötilamme noudatamme samoja arvoja ja tuotantoperiaatteita, joissa eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista ei tingitä.

Osoite

Metsäkulmantie 543
41900 Petäjävesi

Soita

040 506 5372

Kirjoita meille

maija@hakamaanlammastila.fi
tai käytä alareunan ota yhteyttä -lomaketta.